«Det er ikke et stort nok marked for store størrelser i Norge i dag. Dette er nok frustrerende for dem som ønsker å gå i samme type klær som majoriteten,» sier en kjent klesprodusent innen sport og fritidsklær. Videre sier produsenten: «En god del av klærne våre har god elastisitet og bra størrelse både i L (38/40) og XL (42/44). Det er derfor sjelden vi får mailer med ønsker om større størrelser»

 Skal vi gjøre noe med det? Sende henvendelser om større størrelser til de store klesprodusentene? Hver 4. dame i Norge trenger over størrelse 42 og da skulle etterspørselen være ganske stor.

Vi vil ha utvalget i Sportypluss.no!

Send din mening til det merket du har sett noe fint fra, tag Sportypluss. Noe du også kunne tenke deg å gå i, men som du ikke en gang har sett etter, om de har din størrelse, for det vet du de ikke har. Bruk gjerne fra teksten under.

Hjelp oss å få de til å forstå behovet for flere størrelser

 ………………………………………………………………………………………………

Kjære……..

Vi skal røre oss og holde oss friske, men vi finner ikke praktiske klær i riktig størrelse. Klær som gjør aktiviteter morsommere og mer behagelig. Klær vi trenger her i vårt klima, klær vi føler oss fin i, som gjør at vi har lyst til å være ute, på trening, leke med barn/barnebarn eller ta en spasertur langs elva. Vi er mange, men vi har slutta å gå i sportsbutikker, hvor vi stadig vekk ydmykes og henvises til unisex, dårlig passformer og i verste fall til herreavdelingen.

Vi vil være med på det sporty laget. Lag yttertøyet for alle, vi vil ha det!

 

Sporty hilsen

NN, størrelse…….

www.sportypluss.no

 


Legg igjen en kommentar

×