Fysj, det var vondt!

Formen ble plutselig borte. Hva skjedde? Sikkert mange svar. En dose latskap, altformyeågjøre og mørketid. Unnskyldningene er mange. Det ble brått slutt med treninga etter den  fantastiske turen til Emiratene i oktober. Da trente vi to ganger pr dag - minst! I tillegg har det blitt litt for mye spising i det siste. Der skylder jeg på mørketida. Godt å kose seg inne eller hva?! Dessuten har jeg hatt mye å feire. Og hva feirer vi matglade med? "Heldigvis" har jeg lagt på meg og det kjennes ikke bra. Jeg måtte gjøre noe. 

Formen går fort nedover i de late periodene. Mange av oss har nettopp det, perioder hvor det ikke blir så mye bevegelse av skrotten. Man føler seg sliten og trøtt og har ikke energi til å trene. Da er det viktig å huske at trening faktisk hjelper og gir deg mer energi. 

Jeg innrømmer at det var slitsomt å komme igang igjen. Tøft rett og slett! Det positive er effekten du får allerede etter første trening. Jeg bortimot svevde ut av døra på treningssenteret i dag. 

For å komme igang igjen er det et smart triks er å ikke gjør treningen så vanskelig, men så enkelt som mulig. Heller avansere etter hvert. . Dørstokkmila er drøy. Det gjelder å ikke utsette. Når du kommer hjem tar du på deg treningsklærne og allerede da er mye gjort. Ta med deg noen som trenger et spark bak. Da gjør du samtidig noe bra for den andre også. Jeg fikk med meg søstra i dag og se så svett og god hun ble. Dessuten er hun så glad fordi vi trente - sammen! 

God trening - også i førljulstida.

Sporty hilsen Hanne & Torunn

Her er linker til dagens treningsklær: 

Hanne i Hæge topp

Torunn i June topp

Tina Tights

Shape Kia Tights


Skriv en kommentar