Vi store, stolte og sporty jenter er ikke attraktive nok. Det er nemlig ikke bra for sportsbutikkenes image å selge store tur- og treningsklær. Det er vår påstand. Ingen vil lage klær til oss. Men vi vil jo ha spreke, fine, funksjonelle og fargerike klær tilpasset jenter. I Adresseavisen 23. januar kunne du lese en stor reportasje om hva vi i Sportypluss jobber med. Vi er stolte av det vi gjør og supertakknemlig for at vi kommer på trykk. Målet vårt er fullsortiment av tur- og treningsklær til jenter med former! 

Det er nedverdigende å spørre etter klær i sportsbutikkene og mange har blitt møtt med uheldige kommentarer og holdninger til kroppsstørrelsen. Flere frodige jenter har fortalt oss hvilke kommentarer de er blitt møtt med; "klær i størrelse telt har vi ikke, du må forsøke i herreavdelingen eller nei, dessverre, vi har ikke klær til sånne som deg". Det er tøft å få sånne tilbakemeldinger. Nå må vi ta grep! Dette er jo regelrett mobbing. 

Leverandørene påstår at det ikke er etterspørsel nok etter store treningsklær for at de skal lage. Sportsbutikkene vil ikke ta inn større klær og vi selv har sluttet å spørre. Da blir det jo ingen etterspørsel! Men vi vet jo at sporty jenter med former finnes. Hver fjerde jente i Norge trenger str 42+. Sportypluss får mange henvendelser fra fortvilte jenter som ikke finner seg gode klær. 

Torunn og jeg jobber hardt for å skaffe mer tur- og treningsklær for oss fluffy jenter. Nå håper vi at flere leverandører vil produsere. Om ikke, gjør vi det selv med glede. Fordi vi vil at flere skal ha mulighet til å være fysisk aktiv. Med gode klær er det større muligheter for et sprekt og godt liv.

Det er kult å være sporty - uansett størrelse! 

Hanne

Kommentarer

  • ibegualaq skrev:

    http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Amoxicillin 500mg Capsules Buy Amoxicillin Online lfo.vfxy.sportypluss.no.aln.zk http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

    November 03, 2020

  • uitefazofaem skrev:

    http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Amoxicillin 500 Mg Amoxicillin 500mg ule.hyzf.sportypluss.no.vxz.pp http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

    November 03, 2020


Legg igjen en kommentar

×