Det er et mas over hele fjøla om at vi må røre oss

Men da er det jo naturlig å ha klær på! Har vi det? Har vi klær som passer? Klær for å være ute i for eksempel. Finnes de i store størrelser? Har de god passform? Finnes uteklær som beskytter oss mot regn og kulde? Vi kan svare nei på disse spørsmålene. 

Å mangle yttertøy er ikke bare er en utfordring, men et problem. For hvordan skal vi  kunne være ute å røre på skrotten, uten klær? 

Så, hvor finner vi mer uteklær? Vi store, stolte og sporty jenter vil også ha turbukser, boblebukser, fjellbukser og skibukser. Vi vil også ha vindjakke, regnjakke, skijakke, turjakke, sykkeljakke og finjakke! Vi vil IKKE ha herreklær eller unisexklær. 

Vi i Sportypluss tilbyr tur- og treningsklær til jenter fra str. 42. Men det er vanskelig å finne leverandører over str. 46. Vi jobber på spreng med å finne leverandører av større tur- og treningsklær. Vi har til og med fått produsert vår egen skallbukse og deilig ulltøy opp til str. 56. Men allerde nå er vi utsolgt i de største størrelsene. De everandørene vi har kontaktet dekker seg bak at det ikke er et marked for store sportsklær - det er tøv! Vi får nemlig daglig henvendelser fra jenter som trenger større uteklær. Så nå gjør vi noe med det. Vår plan er å produsere enda mer selv. Men vet du om noen som kan levere klær av kvalitet, som har riktig passform og som er pene å se på? Ta kontakt! Vi er kjempetakknelmlig for din kommentar og dine innspill. Sammen skal vi sørge for store nok tur- og treningsklær. 

Sporty og stolt hilsen fra Torunn & Hanne

e-post: kundeservice@sportypluss.no

Mobil: 90 20 11 20 


Skriv en kommentar