Sommeren gir lysere dager og masse positive effekter. Vi får større overskudd og mer energi når sola varmer og fuglene kvitrer. 

Sommerfølelsen handler om mange forskjellige følelser, blant annet forventninger. Hva er dine forventninger til sommerdagene? Til ferie og lyse netter?

I Sportypluss gleder vi oss på noen dager fri. I et lite firma med kun 2 ansatte blir det lite helt fri. Men på sommeren prioriterer vi noen dager hver for oss (du vil selvsagt få kundeservice, dog litt tregere enn normalt 🌞)

I ferien samler vi energi og pågangsmot for en ny og spennende sesong. Nå er det liten tvil om store positive endringer i markedet! Flere vil satse på plus size💓

  • Først henvendte Helly Hansen seg og sang ut om sine fantastiske planer om produkter i store størrelser. Se blogg fra 26.mai
  • Så inviterte Sport Group Denmark oss til Danmark (Q by Endurance, Whistler og Weather Report) for visning og utvelgelse av de neste sesongenes tur og treningskolleksjoner. 

Vi fikk faktisk velge! Både Hanne og jeg ble som små unger på julaften, det er faktisk første gang vi får si noe direkte til design og produksjon hos leverandører. Nå åpner det seg en mulighet for sko i sortimentet også, og kanskje undertøy!😀

Kjempegøy! Vi vil jo så gjerne at enda flere damer skal få gleden av å finne det beste av tur og treningstøy i størrelser som faktisk passer oss damer. 

God sommer!

Hilsen Hanne og Torunn


Legg igjen en kommentar

×