Q by Endurance, eller Sports Group Denmark som de overordnet heter. Vi tar av oss hatten for godt samarbeid!

Alltid på tilbudsiden med nye produkter og forslag til utvidelse av kolleksjoner. Hva vil dere ha, jenter? Kommer alltid fra smilende dansker (og Anders i Oslo!), når vi er så heldige å få besøke showroomet deres i Silkeborg. Nå skal det sies at vi har vært der fysisk kun 1 gang (på grunn av en pandemi som herjet ei stund), men det kjennes ut som mange, med alle de fine digitale møtene og motefremvisningene vi har fått tilsendt.

Det starta med en liten kolleksjon i treningstøy under merket Q (by Endurance). Herlige kvaliteter, fine passformer og stor takhøyde for forslag til endringer. Vi har også fått være med å si noe om farger. Ikke alltid vi vil ha mørke diskret farger på treningsgarderoben vi heller!

I tillegg har Sports Group Denmark klart å holde prispunktene nede, så ikke hele lommeboka brenner opp når du ønsker å tilføye noe nytt og sprekt til treninga eller turen. Ikke å forakte det heller si 😄

Denne sesongen gleder vi oss over herlige sommerlige topper, Jenirei i duse delikate farger og i materialer som faller lett nedover. Bruk de til turen, til yoga/dansen eller når du skal slenge deg i godstolen en stund.

Ja, det er tekniske kvaliteter! Som puster godt, holder deg tørr og ikke får svetteringer ved aktivitet. Vi er ganske sikker på at du vil elske dem, slik vi gjør. En annen fantastisk ting, er at den denne gangen også kommer med 3/4 arm. Det vet vi mange har venta på! Løp og kjøp!

Sjekk ut Q by Endurance hos Sportypluss, vi tror du vil like det! Og er det et sted du også kan få påvirke produksjon, eller ønske deg noe du ikke finner på markedet, la oss vite om det, så tar vi det med til Danmark!

Klem fra Hanne og Torunn


Legg igjen en kommentar

×