På torsdag 2.juni hadde vi åpen chat via vår Facebook/messenger. For at du skal få raskt svar på det du lurer på om våre produkter. Artig at så mange benyttet muligheten!

Hovedmålet med tjenesten er at vi sammen sørger for riktig produkt og størrelse, til akkurat deg. 

Vi besvarte mange spørsmål; om passform og mål, kvaliteter og funksjoner. Med chat-tjenesten kan vi kanskje sammen klare å redusere kjedelige returer og på den måten spare miljøet.

I løpet av 2 timer, kl 13-15, kom det inn mange spørsmål om mye forskjellig, men selvsagt mest om størrelser. Til tider var det litt hektisk, men ikke så mye at det ikke lengre kan kalles en rask chat. Eller hva? Til dere som var med? 

Oppsummert noen av svarene som ble gitt.

Hvilken størrelse skal jeg velge? 

Ved stretchprodukter kan du godt velge mål litt under dine egne og heller utnytte elastikken der du trenger det. Mål på produktene er tatt når de ligger flatt på en benk (kan avvike noe) og gir deg et pekepinn på hva du trenger.

Hos Röhnisch er størrelsene ofte små, og mange må velge en størrelse større enn for eksempel de bruker i Twentyfour, som igjen er store i størrelsen.

Hos Didriksons er flere av jakkene oversized. Det betyr at de er store i størrelsen og mange kan gå ned 1-2 størrelser. Det kom mange spørsmål om yttertøyet herfra, da flere modeller er på tilbud akkurat nå.

I motebildet nå ser vi litt store jakker og designet hos Didriksons er ment for å være romslig, men på flere modeller skal du ikke være så redd for heller å velge jakke etter mål. Litt mer ettersittende jakker er ofte flatterende for figuren. Selvsagt litt etter smak og behag.

---

Sportypluss kan alltid nås på kundeservice@sportypluss.no og på messenger. Vi svarer rimelig raskt, men tenker å gjenta chatmuligheten neste torsdag, 9.juni, til samme tid kl 13-15. 

Hjertelig velkommen!


Legg igjen en kommentar

×