«Endelig en bukse som passer i livet, men den er litt lang i bena.»

«Nå fant jeg en bukse som går over hoftene mine, men må nok ha et belte i livet»

«Denne buksa er vid nok i lårene, men den dekker ikke hele baken»

plus size passform er viktig

Kjenner du deg igjen? Hvor mange ganger har vi gått ut fra butikken, eller måtte ha sendt tilbake bukser, fordi de ikke passet akkurat din fasong? 

Vi har lyst til å gjøre noe med det og setter i gang et prosjekt- Den perfekte turbuksa!

1 bukse til alle! Er det mulig?

Tanken er å produsere 1 turbukse, i flere fasonger og lengder. En skikkelig tøff plus size turbukse. Som er feminin og passer til flere fasonger, uansett hvor du trenger størrelsen.

Vi tenker flere benlengder, masse stretch, reguleringer i livet og nederst på bena. 1 bukse for eplefasong (smale ben, større overkropp) og 1 bukse for pærefasong (brede hofter og lår, mindre overkropp). Er det noe vi glemmer? Noe du syns må være med? Kom med det, kommenter under bloggen.

Vi trenger din hjelp. Hva er viktig for deg? Hvilke typer bukser liker du? Hvorfor? Liker du noen vi allerede har, men som skulle vært justert på noen måte? Er det noen merker Sportypluss ikke fører, men som du liker (eller likte for lenge siden)? Send oss dine tips, råd og ønsker, så starter vi denne spennende prosessen sammen. Dette blir artig!

God helg fra Sportypluss!

Kommentarer

 • Sportypluss skrev:

  TUSEN TAKK FOR ALLE TILBAKEMELDINGER! Dette er gull!

  Noen spørsmål som dukker opp: Når du Cathrine sier at Twentyfour og Dovrefjell har ok bukser, men de mangler litt på passform. Hva er det som mangler syns du?
  Og til deg Mette: Hva tror du kan være er ok benlengde, målt på innsiden for dere over 180cm? Hører gjerne fra dere igjen, dere kan også bruke mail: kundeservice@sportypluss.no eller messenger på facebooksiden vår.

  March 27, 2022

 • Cathrine skrev:

  Dette høres bra ut!
  Ønsker så gjerne at dere lager bukser med mulighet for å åpne på sidene for lufting. Godt plasserte lommer, noen med glidelås eller borrelås, slik at man ikke mister verdisaker.
  God stretch i midja, slik at buksa sitter godt på uten å bli ukomfortabel.
  Synes twentyfour og Dovrefjell har hadd ok bukser, men de mangler litt på passform.
  Heier på dere!

  March 27, 2022

 • Liv S. Brinkmann skrev:

  Ønsker meg både en vindtett turbukse, en lett luftig bukse til varmere dager, evt. med zip-of ben, en nikkers og en vinterbukse. Alle med eplefasong i strech eller felter med strech og med korte ben. Strikk i ryggstykket i livet, lommer med glidelås og lårlommer. Friske fargekombinasjoner, ikke bare sort eller mørk blå.

  March 27, 2022

 • Merete Vatshelle skrev:

  Ønsker kortere lengde, litt mer vidde i leggene uten at de blir altfor vide (stretch??). God plass til hofter 😊 Et veldig bra initiativ for oss som er litt større enn vanlig men likevel aktiv 😊

  March 26, 2022

 • Gro skrev:

  Vind- og vanntett bukse hvor stoffet tåler en støyt fx når en må ake på baken for å komme ned en kneik på tur. Mulighet for å stramme livet, men med glidelås og hemper til belte. Lommer med glidelås, så en ikke trenger leteaksjon etter mista nøkler.
  Jeg trenger bukse med plass til lår og rumpe og korte bein.
  Kan Fjällräven/Bergans/Norrøna lage noe til dere tro?

  March 26, 2022

 • Mari-Anne Lindholt skrev:

  Ønsker bukse med plass til leggene. Alle bukser er formale i leggen

  March 25, 2022

 • Beathe skrev:

  Jeg ønsker meg bukser med stretch og med spreke farger. Lommer med glidelås. Strikk og glidelås nederst i bukseleggen.

  March 25, 2022

 • Grete H. skrev:

  Jeg trenger god plass til knærne. Livvidden er den samme som hoftevidden, så det hender jeg kjøper herrebukser som er rettere, men da får jeg jo plass til utstyr jeg ikke har, og i tillegg er de for lange. Jeg er 168cm høy.

  March 25, 2022

 • Øygunn skrev:

  Ønsker meg bukse som man kan sippe av benlengden slik at det blir shorts i en sprek farge.

  March 25, 2022

 • Camilla skrev:

  Hei. Jeg trenger stor str i liv, lår, kne og legger, men samtidig kort i beina.
  Altså viktig at den ikke er smal i beina noe sted, og har god stretch.
  Ønsker meg både turbukse og varm vinterbukse.

  March 25, 2022

 • Mette Stensbøl Andersen skrev:

  Jeg ønsker meg en turbukse med ekstra lange ben. Jeg er 1.90cm.høy,og alle deres bukser er for korte til meg. Jeg trenger str.52 med god passform,da jeg har litt ekstra rundt magen. Venter i spenning.

  March 25, 2022

 • Eva skrev:

  Bra plan! Ønsker meg turbukse med rette bein (ikke smale i leggen). Har lymfødem og mange turbukser er for trange rundt kne og i leggen. Når man må bruke støttestrømper har bukser lett for å bli “hengende” i de også hvis beina er trange fra kne og nedover. Stramming/reguleringsmulighet med borrelås nederst i beina og i livet er gull. :)

  March 25, 2022

 • Inger Johanne Ulriksen skrev:

  Noen med stretchmateriale i livet der hadde vært supert. De buksene som har glidelås. Ellers veldig gode bukser de jeg har kjøpt😀

  March 25, 2022

 • Ragnhild Vilhelmsen skrev:

  Hei, har lipødem og dermed store legger og lår. Bukser som er store nok der er ofte alt for vide i midjen. Mange modeller mangler også hemper til belte. Jeg ønsker meg veldig ei skikkelig turbukse som tåler både vind og litt vann.

  March 25, 2022


Legg igjen en kommentar

×