Vi har en påminnelse til deg som handler klær på nett. Det er gøy å handle på nett og mulighetene er mange! Derfor er det viktig å tenke på målene på plagget når du handler klær. Alle klesmerker har forskjellige størrelser og mål på produktene sine. Det betyr at 48 nødvendigvis ikke er en 48, den er kanskje laget strammere fordi den skal sitte stramt på kroppen.

Vi skjønner at det er vanskelig å måle seg! Det er ikke lett å skulle sjekke målene på kroppen din, men du vil spare penger, du slipper å ta på et plagg som ikke passer i det hele tatt og du hjelper miljøet. Vi anbefaler deg derfor å måle deg, det tar faktisk bare 2 min!

Hvordan skal jeg måle meg, spør du?

På bildet over kan du se hvordan du skal måle deg. Bruk disse målene til å finne dine nye aktive klær.

 

Hva skal jeg gjøre nå som jeg har målt meg?

Gå inn på produktet du ønsker å kjøpe! Vi har laget et måleskjema inne på produktsidene som du burde bruke. Så nå har du jo allerede klart bryst, liv, hofter og lengden din, så da finner du din størrelse ut ifra dine mål. 

 

Er du mellom to størrelser? 

Da må du spørre deg selv om du ønsker produktet stramt eller litt løsere. Når du har bestemt deg, trykker du på størrelsen og legger den inn i handlekurven.

 

Sporty hilsen Hanne og Torunn

www.sportypluss.no

 

PS. Vi anbefaler deg å måle deg, det tar faktisk bare 2 min! Se måleskjema inne på hvert produkt inne på Sportypluss. Bruk det når du kjøper og du spar penger! Fortsatt usikker på størrelsen? Spør oss gjerne, la en av ekspertene våre hjelpe deg med størrelse og passform. Vi gleder oss til å høre fra deg!


Legg igjen en kommentar

×