Med 2500 utstillere under årets ISPO messe gikk vi inn portene fulle av forventning om å finne snertne herligheter til Sportypluss. Vi har "googlet" merkevarer på forhånd og innsnevret utvalget betraktelig. 

Med oss i veska har vi med ønsker fra dere, om bobblebukse, skibukse, nikkers, ull og goretex med god plass til rumpe og lår og dessuten bør plaggene ha herlige farger. Å finne et godt utvalg skal være en selvfølge mener vi!

Vi kommer tidlig over et nytt merke for oss, Regatta, og kan ikke tro våre egne øyne når vi ser at mange av modellene får til str 52. De har mange forskjellige ytterjakker og når vi snakker med en hyggelig selger, blir vi introdusert for baksiden av deres «stand».Der dukker merket Dare2be opp, et søstermerke for dem, hvor de finner frem en stilig myk knall rosa utebukse, med høyt liv, stretch stoff, fleecefór, bukseseler og diverse tekninske detaljer. Den kan fås i svart og med en tilhørende fargesprek jakke blir det et tipp topp antrekk for tur, ski og alpint, vi klapper i hender!!! Nå må vi hjem og sjekke hvordan det kan importeres til Norge, uten at prisene blir sinnsyke.

Starten på en messeopplevelse vi ikke ante hvordan skulle bli, ble helt super og etter det første møtet går vi nå rundt fulle av selvtillit. Til i morgen har vi flere avtaler og gleder oss veldig. God søndagskveld!


Legg igjen en kommentar

×