For oss i Sportypluss er Plus Size klær for aktive jenter og damer kjempeviktig! Å kunne tilby et bredt utvalg av klær med god passform og kvalitet er hovedmålet vårt.

Hvert eneste dag står vi på for å løfte merkevaren Sportypluss til neste nivå. Et av tiltakene for å oppnå dette er gode fotomodeller. Vi søker derfor etter flotte jenter som kan hjelpe oss med å vise fram de fantastiske klærne våre. Er det deg? Eller noen du kjenner?

Vår "supermodell" er ei feminin, sterk og aktiv jente over 18 år. Du bruker minst str 44/46 i klær og er ikke redd for å stå foran et kamera - verken i yttertøy, tights eller sports-BH.

Det er en stor fordel om du bor i eller rundt Trondheim. Vi trenger deg i Trondheim ca 1-2 ganger i måneden for fotografering/ videoshoots på dagtid. Fotoshoots foregår stort sett i Trondheim, men kanskje må vi dra til fjells innimellom også.

Vi ønsker at du sender en mail til kundeservice@sportypluss.no der du skriver litt om deg selv, og legger ved følgende:

* En liten video (30-60 sek) der du forteller litt om hvem du er og hvorfor Sportypluss trenger akkurat deg. Vi lager mer og mer video og ønsker oss deg som er uredd og villig til å by på deg selv, med humor og troverdighet. 

* Ett bilde i helfigur forfra.

* Ett bilde i helfigur bakfra.

* Ett portrettbilde uten sminke.

Henvendelser uten bilder og video blir ikke vurdert.

Vi elsker glade og naturlige jenter, så vær deg selv - det er den beste utgaven, synes vi. Kontakt oss gjerne hvis du lurer på noe, vi gleder oss til å bli bedre kjent med deg!

Sporty hilsen Torunn & Hanne i Sportypluss

Kommentarer

 • Hege skrev:

  Hei
  Jeg ser at det er ei stund siden dette innlegget ble postet. Er dere fortsatt interessert i nye modeller?
  Er ei dame på 44 år, lys hud, rødt hår og ca. str. 50, og bor i Trondheim. Er uføretrygdet, men på bedringens vei, og derfor på utkikk etter jobber som kan være morsomme, utfordre komforsonen litt, og spe på økonomien. Oppdrag ett par ganger i måneden går fint, og passer veldig godt inn med mitt ønske om å begynne å jobbe litt igjen. Venter spent på svar.
  Mvh Hege
  Mvh Hege

  July 25, 2022


Legg igjen en kommentar

×