Når var du på en deilig fjelltur sist? Hva er egentlig oppskriften på en deilig fjelltur? 

For oss er det bare det å være ute! På fjellet kan vi le, snuble, plukke bær og spise en ekstra god niste. Aller helst unngå regnjakken. Vi har godt regntøy i nettbutikken, men fjellturen uten hette er best 😀

Har du en fjelltur i sikte? Sjekk våre tips om gode produkter til turen:

stretch turtights i store størrelser

Favorittbukse på denne årstiden er nok Nora Lasting Pants fra Röhnisch. Nydelig mykt materiale, masse stretch og sitter kjempegodt ved aktivitet. Du blir ikke klam og kan bare danse deg gjennom fjellheimen.

 

 

plus size turgenser med lang arm

Deilig topper finner du også fra Röhnisch. For lang arm velger du Soft long sleeve. Supermyk mot huden og i en deilig blåfarge, som matcher mange av høstens nyheter. Perfekt til både tur og trening!

 

 

Foretrekker du kort arm?
Se de lekre toppene Court t-shirt i hvit
eller flott blå (black iris).
En løs topp til trening
med et fantastisk fukttransporterende materiale.
  

 

Regnvest fra helly hansen får du i store størrelser hos sportyplussI sekken er det kjekt å ha Helly Hansen, Crew vest. Isolerer godt der du trenger det og kommer i et tøft design. Vesten er hoftelang og har en deilig og beskyttende krage. Med en genser inni er du stilig kledd for flotte høstdager. 

 

 

Nå kommer det nyheter for høsten hele tiden, det er bare å følge med i nettbutikken. Er det noe du ønsker, lurer på eller vil kommentere, ikke nøl med å ta kontakt!

God helg fra Sportypluss 🌸


Legg igjen en kommentar

×