Starten på Sportypluss var at vi selv ikke fant gode uteklær i store størrelser. Vi var småbarnsmødre og hadde bruk for turbukser, vindjakker og alt av klær vi kunne leke i snøen med, plaske i dammen med og ellers være med på aktiviteter barna våre likte.

Vi søkte overalt, i Norge, i Skandinavia og ellers i Europa etter noe vi syns var praktisk og ikke minst litt stilig. Vi var jo selvsagt opptatt av at klærne vi skulle gå i, var flotte å se på. Det er viktig å føle seg fin!

År er gått og i dag har vi et bredt utvalg fra kjente merkevarer fra blant andre Twentyfour, Helly Hansen, Under Armour og Q by Endurance med flere. Vi velger produkter av god kvalitet og helst med mye stretch for at det skal treffe flere fasonger. 

Utvalget vi har kunnet plukke fra, har hele tiden variert. Vi strever fortsatt med å fylle hele spektret vi ønsker å tilby i Sportypluss; alt fra innerst til ytterst, i alt slags vær. 

Er det merkevarer eller produkter du mener vi burde tatt inn, eller sjekket om vi kunne få produsert? Gi oss et hint, vi elsker tilbakemeldinger fra dere. Sammen kan vi bli bedre og få tak i alt vi trenger/ønsker oss av Plus size tur og fritidsklær.

Hilsen Hanne og Torunn


Legg igjen en kommentar

×