Nå braker det løs med 10 års jubileum og det første vi feirer er et flunkende nytt samarbeidet med Didriksons 🎊

I over hundre år har Didriksons vært tro mot sitt opprinnelige grunnkonsept og produsert funksjonelle plagg som holder deg tørr uansett vær. Og det er kanskje derfor de i dag, mer enn hundre år senere, fremdeles er et av Skandinavias ledende merkevarer for jakker. 

Vi simpelthen digger at de nå er en del av Sportypluss familien, og så i jubileums sesongen da - HURRA! Er det noe vi aktive damer fortjener, så er det lekre feminine jakker, som faktisk funker i et allsidig norskt klima.

I vår første sesong med Didriksons kommer det 2 parkas, Thelma Parka (Se video) og Alicia Parka (Se video). Den ene halvlang, herlig rød og sporty, den andre «oversized", mørk blå og med et stilig urbant design. 

OBS! Størrelser med oversize!

Med oversized er det viktig å merke seg passformen på jakken. Les om passform og velg riktig størrelse, så kan vi sammen redusere kjedelige returer og spare miljøet. Alicia Parka er ment å se baggy ut på, men den kan like gjerne være mindre/mer passende på. Personlig er jeg en størrelse 44 i det meste hos Sportypluss, i denne har jeg størrelse 40. Se bilde. Fortsatt har jeg god plass og den ser litt stor ut, akkurat slik jeg vil ha det. Jeg kunne også hatt størrelse 38, men da begynner det å kjennes over ryggen og begrenser bevegeligheten noe.

Oversized alicia parka

 Når du velger størrelse kan altså du gå ned 2 størrelser. I nettbutikken finner du    Didriksons, Alicia parka fra str 34-48, som  tilsvarer da ca str 38-50. Thelma Parka (rød)  er normal i størrelsen og du velger din vanlige størrelse.

Dette er bare starten på det vi tror blir et rått    eventyr! Vi storgleder oss til fortsettelsen ♥️

Kommentarer

  • Guri johannessen skrev:

    Hei, får dere inn Alicia Parka, Didrikson igjen i blå str. 42?

    April 10, 2022


Legg igjen en kommentar

×