Sportypluss

0
    • {property.name}: {property.value}
    +
  • Total

Hurra! Vi har funnet henne!

10. oktober 2017


Designeren som skal hjelpe oss med den riktige fasongen, de hotteste fargene, med riktig mønster og alt det vi ønsker oss. Hun skal lage det vi bestemmer hun skal lage, men også overraske oss med nye spennende, lekre nyheter. Og som passer oss formfulle jenter! 

Vi har brukt lang tid på å finne henne, truffet mange flinke på veien, men det har hittil ikke vært full klaff. Vi har måttet finne oss i at størrelser ikke går høyt nok opp, at fasonger har blitt til «telt» eller lengden blir for kort og alt blir for ettersittende. Fargene har vært kjedelige og vi er blitt fortalt gang på gang at det ikke er etterspørsel etter store størrelser på tur- og fritidsklær. Makan til tøys!

Sportypluss vokser! Flere oppdager oss, og finner seg endelig en jakke de kan kneppe igjen og ei bukse de kan bøye seg ned i, og en topp de kan trene i uten at kroppsdeler og sprekker utleveres til de rundt. 

Men det er fortsatt jenter som er skuffet over utvalget vårt, over prisene vi har og av størrelser i nettbutikken. Det blir for lite å velge i, det blir for dyrt og det blir fortsatt ikke stort nok. 

Dette skal mirakeldesigneren hjelpe oss med. For vi må produsere mer selv.

Så mye billigere blir det nok ikke, men det blir kvalitet og slik vi vil ha det!

Sporty hilsen

Hanne og Torunn


Siste fra bloggen

Meld deg på nyhetsbrevet vårt for ekstra gode tilbud!

77% of girls think they are ugly
100% are not

Følg oss på Facebook for flere visdomsord