Synes du også det er vanskelig å finne ei god bukse? Det å finne ei bukse som sitter bra og som samtidig føles herlig på, er ikke alltid like lett. 

Vi synes at passform, stretch og godt materiale er kjempeviktig. Det skal nesten ikke kjennes at buksa er på og samtidig er det viktig at den ser bra ut. 

I Sportypluss forsøker vi å finne de beste buksene og ha et utvalg av ulike modeller.  Fordi vi har forskjellig fasong og ulike behov må vi ha flere buksemodeller å velge i. Vi er nemlig opptatt av at du skal finne favorittbuksa di ❤️

Jeg har en klassisk pærefasong og har funnet mine buksefavoritter hos merket Q by Endurance. Disse buksene er laget i Plus Size og er laget spesielt for oss aktive damer.

Isabely Pant er ei god bukse med høyt liv, masse stretch og smal passform. Strikk og snor for regulering i livet. Den er min absolutte favoritt til hverdags og tur. Buksa er svært behagelig å ha på og du føler deg sporty 😉 P.S! Bildet over viser Isabely Pant.

Carpo Pant er ei enkel bukse med litt bredere passform og med god plass til mage, rumpe og lår. Denne kan brukes til all slags aktivitet og er lett vannavisende og holder mye av vinden ute.  

Les mer om våre bukser  og om du trenger litt hjelp er det bare å spørre. Vi har forsøkt å beskrive alle buksene og tatt mål av dem, slik at det blir enklere for deg å finne riktig størrelse. Godt buksevalg!

Buksehilsen fra Hanne, Sportypluss


Legg igjen en kommentar

×