Vi er så heldige å ha en hytte. En hytte som alle trives i og en hytte som flittig ble brukt, av oss selv og av andre i nær familie. Helt til det i mars, ble hytteforbud 😊. Et nødvendig tiltak som vi støttet fullt ut!

Nå kan heldigvis mange glede seg over å få brukt hyttene sine igjen… men ikke vi. Vår hytte ligger i Sverige 🇸🇪

Vi hører om underskriftskampanjer og leserinnlegg hvor det kreves at hyttene i nabolandet kan tas i bruk igjen og stakkars nordmenn som ikke får handle på svenske butikker og på Systembolaget.

Vi vil også gjerne til hytta, for all del, men det er viktigere at Sverige også får kontroll på sin koronasmitte. Hytta drar visstnok ingen steder og vi skal nok få komme dit igjen, kanskje på den fineste årstiden, til høsten ❤️

I ventetiden jobber vi hardt for å opprettholde et godt forhold til våre naboer hjemme. Naboer med landsted å dra til og med god plass til gjester 😝.

Forrige helg fikk vi bli med til vakre Fosen, drøye 2 timers kjøretur fra Trondheim. At vi sto 1 time i ferjekø, er allerede glemt 😆.

Været klaffet perfekt og vi nøt 3 hele solskinnsdager ved sjøen, på sjøen og på toppturer i nærområdet. For noen valgmuligheter! Noe for enhver smak.

 Selv om været fristet enkelte i yngre garde, til å bade, og oss andre til å være ute, var det godt å ha med gode klær. Jeg har akkurat fått Finse dunjakke fra Twentyfour og den ble flittig brukt på kveldstid og på sjøen. Et tynt dunlag som tok vekk vinden og den eventuelle   sjøsprøyten i båten.

Hele helgen gikk jeg i Irma tights. Vår egen tur-tights som føk ut på kort tid tidlig i vinter, og som er den beste fritidsbuksa jeg har eid. Den har vi selvsagt satt i gang prosess på å få laget igjen, kanskje rekker vi det etter-juls-vinteren? 🤞 Det er i alle fall et mål.

I mellomtiden kan du velge veldig gode Flåmprodukter fra Twentyfour, som er fantastiske helårsprodukter til alle slags turer og utetid. Du bare varierer det du tar på under. 

Hele familien ble sjarmert av Fosen og ting vi kunne finne på. Plutselig var hytta på fjellet glemt en stund. Vi vil ha sjø! Og vi kunne tenkt oss båt. For ikke å snakke om å ha egen vertinne 😆 Ei bestemor som serverte de deiligste hjemmelagde retter.  Nå har vi flere slike superbestemødre allerede i familien, så ingen er glemt, men de er bare så langt unna Trondheim og vi får alt for sjeldent møttes. Vi får vann i munnen av tanken på seibiffen med løk, rømmesjy og hjemmebakt flatbrød, nystekte sveler og alltid en kaffekanne klar 😋

Kanskje skal vi bare la oss bli invitert til Fosen flere ganger 👍

 

God pinse!

Hanne og Torunn

Kommentarer

 • OanxDqIXbgQ skrev:

  HQLIoGWnKNpV

  June 23, 2020

 • BYxdvIukrEKGTb skrev:

  oksFTYBybxPhLIK

  June 23, 2020

 • zWFJMfedvsi skrev:

  tWhKHogEFs

  June 07, 2020

 • RMrsXyhAiWIF skrev:

  IhoTDqbeNZPucjvx

  June 07, 2020

 • XTpdPiwJDsGS skrev:

  TPNblhzW

  June 04, 2020

 • slKyPpqHoMwk skrev:

  lPTBMJrethxZNjoA

  June 04, 2020

 • SKinderhaug skrev:

  Fosen er et sommerland.

  Osen Fjordcamping har sjø, fjell , elv , båtutleie og gode hytter. De mangler kanskje ei bestemor som står klar med servering, men vertskapet på plassen er kruttgod på vaffelsteking og krabbekoking. God sommer.🤗

  May 29, 2020

 • Synnøve skrev:

  God pinse

  May 29, 2020


Legg igjen en kommentar

×