I morges hørte jeg noe på radioen, som jeg likte godt «Denne sommeren blir Norges sommer» Er det ikke flott? Alt blir bra igjen.

Den rare koronnaperioden er ikke over på et blunk og mange må venne seg til nye tanker angående ferie og reiser. Utenlandsturene er utsatt eller avlyst og det kan virke som om flesteparten gjør det med høy dugnadsånd. Å avlyse er trist, men vi vil så gjerne at alt skal bli som før. Vi har aldri fått påvirket hverdagen vår slik som nå, og i veldig liten grad at «andre bestemmer» hva vi kan gjøre og ikke.

Hanne og jeg har også lagt vekk opprinnelige ferieplaner til våren og sommeren. Vi måtte, som alle andre tenke nytt, og for oss ble det ikke så vanskelig. Vi hadde nemlig magiske dager i Nord Norge i fjor. I Kvæfjord kommune nærmere bestemt Austerfjorden levde vi noen late, deilige dager med midnattsol, fiske- og bærturer, samtidig som vi var sammen med gode venner og familie. Noe av det, som gjorde turen spesiell, var at vi bare kunne ro utpå fjorden «å hente» fisk. Barbent og kun iført shorts og t-skjorte. Og det er ikke så vanlig der nord. På land sto verten vår med sprakende bål og vi grilla «skattekister» i fjæra (folie med fisk, krydder, smør og grønnsaker) - en hit for både store og små damer. Ja, for dette var en jentetur. En jentetur vi sent kommer til å glemme og en tur vi klart kan anbefale alle.

Når du i år har anledning til å nyte Norge, har vi tips til klær du kan få bruk for:

 • Minsta Tee- T-skjorte som du tørker raskt. Skyll den opp og vipps, tørr til neste dag.
 • Cihera melange- Genser med lang arm. Godt å ha i bakhånden og t-skjorte blir for lite.
 • Aden Jacket- Regnjakke du lett får plass til, men helst ikke vil ha bruk for. Den er dessuten god mot vind.
 • Judith pant- Vindbukse. Stenger du ut vinden, er du sikra ok temperatur på kroppen.
Nå blir vi nysgjerrige; hvor går ferden din til sommeren?

Trenger du andre tips om klær, spør oss gjerne.

Ta vare på hverandre!

Hanne og Torunn

Kommentarer

 • TcGlzmMOpjPu skrev:

  MumUraDxXy

  April 29, 2020

 • YpLjPQEZiSmsGona skrev:

  vLwxnBDgF

  April 29, 2020

 • CmTSXbeMGBj skrev:

  WSFEanpyC

  April 25, 2020


Legg igjen en kommentar

×