Sportypluss

0
    • {property.name}: {property.value}
    +
  • Total

Nu går alt så meget bedre

13. juni 2017


Daglig besøk på stråleterapien er byttet ut med herlige arbeidsdager i Sportypluss. Jeg er på vei tilbake. Det er bare så utrolig godt. Nå er det turer, jobb og formstigning som gjelder. Jeg har fått solingsforbud på store deler av overkroppen dette året, men det er en liten pris å betale for å bli frisk. Min søster tok imot utfordringen jeg hadde med å finne ermeløse topper med høy hals. Hun sa;  snu singletten. Det gjorde jeg, og jammen fungerte det perfekt! Så nå er jeg ute på tur så ofte jeg kan. Der samler jeg energi til å drive med det jeg liker best, nemlig å jobbe med Sportypluss. Det skjer mye her jenter, gled dere på kommende kolleksjoner. Det blir mye lekkert! Men jammen har vi mye fint og sporty inne nå også.

 

Nyt junidagene jenter :-)

Stor og sporty klem fra meg,

Hanne 


Siste fra bloggen

Meld deg på nyhetsbrevet vårt for ekstra gode tilbud!

77% of girls think they are ugly
100% are not

Følg oss på Facebook for flere visdomsord