Vanskelig å si det høyt, men nå er jeg blitt veldig opptatt av værmeldinger. Det definerer vel hvor gammel jeg begynner å bli? Nabokjerringa påpeker stadig at jeg har oppførsel til voksen alder, og kanskje må jeg innrømme at jeg ser dem selv noen ganger 😆

Grunnen er vel, som hos mange andre, at jeg ønsker meg sommer!  Dritt lei av regn og lave temperaturer, som vi i store deler av våren,  har vært nødt til å utstå her i Trøndelag. Men nå snur det! HURRA! Nå blir det vær til å gå i shorts, i kjoler og å til gå barbeint i. Jeg følger med Yr daglig, og opptil flere ganger daglig. Er det så tullete da?

 

Alt blir mer behagelig og lettvint. Jeg trenger ikke å tenke så hardt på hva som må på og heller ikke om det må mer på, før jeg skal ut. Dørene står på vidt gap og plutselig blir fokuset til ungdommene i huset, rettet mot bademuligheter og det å ligge utendørs om natta. Det er et vidunderlig sommertegn.

Jeg gleder meg til en herlig sommerhelg. Jeg skal være bare hjemme og kose meg med venner og familie, lage denne friske mangosalaten jeg har fant på nettet her om dagen: https://www.oppskrift.no/oppskrift/mangosalat-med-reker. Sykt digg! for å endelig bruke et mer ungdommelig uttrykk 😊 

Sportypluss har mange fine sommerklær og noen tips finner du her

Mine favoritter er Moa shorts, mye stretch og lite ubehag 👍.  Thalia summer dress fra Helly Hansen. Den er sval, feminin og har et maritimt uttrykk som jeg liker.  Føler meg veldig fin i den. Matches perfekt til Marine Tote, en kul og praktisk veske til små utflukter.

Sommertemperaturer på dagtid ikke alltid er forenelig med å være lettkledd også på kvelden her i Norge. Da er det faktisk godt å finne Finse dunjakke igjen. Denne helårs-jakken får vi påfyll av i neste uke, og du kan igjen velge blant de fleste farger og størrelser. Vær beredt! De går raskt ut av nettbutikken. 

Ha en nydelig helg og nyt fritiden der du er.

Hilsen Hanne og Torunn

 

Kommentarer

 • oputakadu skrev:

  http://mewkid.net/when-is-xuxlya/ – Buy Amoxicillin Amoxil cea.reuy.sportypluss.no.idk.qa http://mewkid.net/when-is-xuxlya/

  July 25, 2020

 • ucoxajasuhi skrev:

  http://mewkid.net/when-is-xuxlya/ – Amoxicillin 500 Mg Amoxicillin wlj.erkd.sportypluss.no.wsz.on http://mewkid.net/when-is-xuxlya/

  July 25, 2020

 • FPpJlAakgrzH skrev:

  wVLJBUhY

  July 16, 2020

 • MFqUQnkbAliB skrev:

  xahmlfDqMEGAH

  July 12, 2020

 • WMkBewhcZ skrev:

  YqpnIWiKXEmHZM

  July 12, 2020

 • EnzGDLTQNqrM skrev:

  TvGpEhIV

  June 23, 2020

 • xzAwRbfIio skrev:

  znswPtbVIRhdD

  June 23, 2020


Legg igjen en kommentar

×