Mange er godt i gang med ferie planleggingen for sommeren, mens noen andre er ikke fullt så forberedt 😀 Noen lengter tilbake til minnerike feriesteder, mens andre er opptatt av å finne gode alternativer for sommeren. Én ting vet vi; sommeren kommer og vi skal nyte feriedager, forhåpentligvis uten dunjakke.

Selv er jeg, som nevnt i tidligere blogg, litt uheldig med hytte plassering. Vår hytte er nemlig i Sverige 🙄 og det er lite tegn til at det åpnes for å kose seg der på en god stund ennå. Men det har vi begynt å venne oss til, og ser ikke for oss feriedager der i år heller. Det er jo der vi har brukt å traske i fjellet i gode turklær, padle kajakk og virkelig slappet av. Godt alt skal bli bra igjen!

Men vi er så heldige å ha familie på en perle ved havet på Sunnmøre. Så nå bestiller jeg fint vær i minst 5 uker fra midten av juli, fine solnedganger og lite anleggstrafikk mens vi er der 😀  Vil så gjerne ha bruk for sommertøyet når vi har ferie.

Vi har også vært innom tanken på å endelig få oppleve Helgelandskysten. Noen som har gode erfaringer der? Har fått beskjed om definitivt legge turen om Dønna og Vega. Og når en likevel er på den veien, stikke litt lengre, innom Meløy og derfra å ta turen inn til Svartisen.

Det som er viktig for oss er gode opplevelser for ungdommene vi har med oss (12-16 år) For dem blir det ikke nok med vakker natur og sene kvelder. Det må skje noe, og hva gjør vi for det? Forslag?

Vi gleder oss til sommeren☀️!

Hanne og Torunn


Legg igjen en kommentar

×