Farger kan både tappe deg for, og gi deg energi, inspirere deg eller virke beroligende. Men velger vi ut fra hva det gjør med oss, eller kjører vi oftere litt «safe» og velger mørkere toner?

Når vi nå har startet et nytt og spennende samarbeid med Helly Hansen (se blogg fra 26.mai) er det igjen spørsmål om hvilke farger det helst skal være på yttertøy. Motebildet bestemmer selvsagt til en viss grad, men er det motefargene som blir valgt? Av deg?

Sportypluss har alltid vært opptatt av feminine snitt og freshe farger, da vi opplever at farger gjør oss glade. Men det er ikke å stikke under en stol at det er svart og mørkeblå som selger best, også i vår nettbutikk. Hva kjøper du helst? Sterke farger, eller stilrene mørke?  Vi hører gjerne fra deg, gjerne hva du liker med ditt yttertøy og fargene du velger. Eller hva du savner.

Kommentarer

  • Hege Falldalen skrev:

    Jeg har kjøpt RØD vi vindjakke Helly Hansen og er så fornøyd! Ønsker meg hette på den som den lyseblå har. Veldig glad dere samarbeider med dem for gode, spreke, fine sportsklær! Store jenter både trimmer og vil se bra ut i friske farger! Kjolen fra Helly Hansen ønsker jeg meg i en lengre lengde, ikke alle har smale bein, elller kjempefornøyd med Sportypluss! Har kjøpt alt mitt treningstøy der!

    June 10, 2022


Legg igjen en kommentar

×