Når jakken passer og finnes i min favorittfarge - da er jeg kjempefornøyd ❤️

Det er ikke mer som skal til faktisk. Og tenk, denne er perfekt til meg. Jeg er 180 cm lang og bruker str. 52. Thelma Parka fra Didriksons følger kroppen min og det digger jeg. Flere grunner til at jeg elsker nettopp denne jakken er:

 • den går godt ned over baken
 • ermene har passe lengde og regulering
 • sitter pent over brystet
 • har plass til hofter og mage
 • snor for tilpassing i livet
 • tåler masse vær
 • regulerbar hette
 • flere gode lommer 
 • lekker å se på
 • 4 ulike farger

Kanskje kan Thelma Parka bli din favorittjakke også? Den finnes i denne røde fargen, annen rød, en blå og en grønn. Sjekk den ut da vel. 

Hilsen Hanne - Sportypluss

Kommentarer

 • Jeanette skrev:

  Når det gjelder den perfekte buksen, så har jeg gitt opp søket. Jeg er en 48 str. og magen er det største problemet. Alle bukser over 44 bør ikke hå åpne sidelommer, da bare tyter det ut på siden, ikke flatterende. Om det må være lomme, da må det være glidelåslukking. Det kan gjerne være litt fasthet i stoffet over magen, for å få litt hold-in effekt, men det må være god stretch. selv om man er xxl, så er man ikke alltid det i benlengden. Ellers er det et must med mulighet for justering på innsiden av linningen, gjerne slik man finner med en strikk som kan festes på en knapp, bedre enn borrelås som henger seg fast og ødelegger stoff på gensere og topper. Ellers er det et ekstra pluss med mulighet for glidelåsåpning på leggen og selvfølgelig stramme muligheter nederst rundt ankelen, også her vil jeg si, helst ikke borrelås, veldig dårlig erfaring med det.
  Mvh Jeanette Melsom

  March 30, 2022


Legg igjen en kommentar

×