Nå er vi lei av å lete, det er snart ingen som lager sporty klær over str. 46. Flere av våre leverandører har sluttet med de store størrelser. Vi er rett og slett skuffet og lei oss. Vi har måttet gå mange runder og lurt på hva vi skal gjøre videre.

Mange har oppdaget Sportypluss og vi har stor etterspørsel.  Det er kjempestas! Sportypluss er ikke som andre sportsbutikker, vi går nemlig våre egne veier. Vi brenner jo for å hjelpe frodige og sporty jenter med klær. Men når ingen lager store størrelser lenger, da må vi gjøre noe. Så nå er vi i full gang med å produsere selv. Vi har jo allerede ullklær, skallbukse og treningstopp. Men nå kommer altså jakken. En strechy jakke som tåler litt vind og regn. Den blir i sort med fuksia i front. Kun denne fargen i denne omgang. Det er nemlig krevende og kostbart å lage klær i småskala. Men blir denne den suksessen vi håper på, blir det mer, mye mer.

Jakka kommer på forhådssalg om ikke lenge. Og den kommer for salg i Sportypluss i slutten av oktober. Så da er det bare å glede seg jenter.

 

Stor, stolt og sporty hilsen Torunn & Hanne

 

 

 


Legg igjen en kommentar

×