Sportypluss sparker fra seg

En gang for alle, er vi ferdige med rumpesprekk og bar mage når vi skal ha fritids- og treningsklær! Vi er lei av å kjempe i motbakke og gjete forhandlere/produsenter av klær. Større størrelser er nødvendig!

Sportypluss er kommet for å bli, og det skal alle få vite!

I Adresseavisen i dag stilles det blant annet spørsmål om trønderen er treg og utrendy og om trøndersk humor i det hele tatt finnes? Kanskje er vi trege, men i trønderske Sportypluss bruker vi humor i hverdagen. Humor som gir energi og morsom arbeidsdag. Vi er opptatt av å ikke ta alt så høytidelig, samtidig som verdighet settes høyt. 

I 5 år har vi forsøkt å overbevise leverandører om at markedet ikke er godt nok. Det er ikke utvalg til alle. Med erfaringen har vi lagt til oss kampvilje og spissere albuer. Albuer vi trenger i møte med produsenter som lukker øynene for formfulle kvinner (og menn skal det vise seg). Lukker øynene for kvinner som også vil være feminine og flotte. Med sin litt store barm og fluffy bakdel. Vi er ikke sinte, men vi vet hva vi vil, og tar nå på storsko for å sparke fra.

Det er noen som vil bli med på laget. "Vi har det dere leter etter, vi har store størrelser, bare se i katalogen vår" Gang på gang, blir vi skuffet og innser at heller ikke denne gang var det alvor. Det virker som om de ikke aner hva størrelser går ut på. 

Vi har strenge krav. Målet er at ingen skal føle at utvalget i Sportypluss er for lite! Fra innerst til ytterst! Vil ingen bli med på det, lager vi klærne selv!

 


Skriv en kommentar