Kan det stemme? Er det endelig noen som tar dette på alvor, som vil gi oss formfulle damer flere fine klær? ❤️  Og det er ingen hvem som helst heller, men HELLY HANSEN faktisk! De som har produsert utstyr og klær for nordisk klima i snart 140 år, og som for tiden sponser 71 grader Nord og kler opp det norske alpinlandslaget fra kommende sesong, hurra! En stor og populær aktør, som under hele sportypluss.no sin eksistens, har tilbudt yttertøy i store størrelser. 

Nå tar de det et steg videre og skal produsere en egen plus size kolleksjon. Allerede for våren 2023 presenterer de 4 jakker 🙌. De fleste av dem er kjente jakker fra tidligere kolleksjoner, men som nå også tilpasses plus size passform for for at de skal treffe blink til enda flere damer 👏 . Når teamet presenterte produktene var det allerede tenkt på passform og feminint design, i tillegg ville de høre på vår erfaring med store størrelser. Vi har tross alt litt kunnskap etter snart elleve år med Sportypluss. 

Boblejakke stor størrelse

Dyktige designere fra flere deler av Helly Hansen- organisasjonen er satt sammen, og alle har fått med seg at det ikke bare å skyte på cm overalt, når det kommer til større størrelser. Vi vokser jo ikke spesielt mye i armene og i lengden, fordi om vi øker litt i bredden. Det er også forskjell på hvor på kroppen vi damer legger på oss. Noen øker mest i overkroppen, mens andre får det mer over rumpe og lår. Gjennomsnittshøyden på norske kvinner er dessuten 167cm, ikke 190cm som ville vært realiteten i mange av måltabellene som finnes i dag.

Hanne og jeg svevde når vi gikk fra Helly Hansen denne gangen. Nå skjer det virkelig noe! Og når en så stor aktør som Helly Hansen virkelig vil satse, kommer det da flere etter? Vi er spente!

Hilsen Sportypluss.

Kommentarer

  • Marina skrev:

    Så FANTASTISK😃

    May 26, 2022


Legg igjen en kommentar

×