Tights blir mer og mer populært rundt i det langstragte land, og vi i Sportypluss skjønner godt hvorfor! De passer like godt til trening som til søndagsturen, er behagelige å ha på og transporterer fuktighet så en slipper å ha den klamme følelsen. Snakker også av erfaring når det kommer til lår som gnisser, blir varme og gir gnagsår; dette er meget lite behagelig.

Det finnes også et hav av bukser som alle har forskjellige formål; turbuksa, bare-ligge-hjemme-på-sofaen-buksa, festbuksa, jobbuksa, regnbuksa, golfbuksa... bare for å nevne noen. De kommer i alle slags størrelser og fasonger. Noen er behagelige, noen er slitte men en kan ikke kaste de heller, andre blir brukt en sjelden gang og en blir kanskje brukt hver dag. Her er det et hav av muligheter, og kanskje det er plass til en tights i bukseskuffa også?

Fortsatt er det mange som er litt skeptiske til å prøve tights, og vi skal være ærlige å si at det var vi også i starten. De er tettsittende og mange føler kanskje at de områdene som man ikke er helt fornøyd og prøver å skjule blir synligere. Shape-up og tights som løfter og former hjelper nettopp med dette problemet, og vi vil anbefale alle som ikke har hatt treningstights før om å prøve en for å se hvordan man liker det. Kanskje en blir positivt overrasket og like fornøyd som det vi er! Til syvende og sist kommer det til personlige preferanser, men vi vil at alle skal finne noe etter sin smak.


Legg igjen en kommentar

×