Vi er inne i varmen jenter!

Johoo, dag 2 på ISPO.

Nok en dag med lyspunkter! Det første møtet ble med Didrickson ( et norskt merke) som hitttil har tibudt kun opp til str 48. De sier at det jobbes med prosjekt om større størrelser og at vår kontaktperson i Trondheim må kontaktes. Vi krysser fingre! Følg med.

Vårt neste møte er med Colombia som sier å være på vei inn til Norge for fullt og at de har feler modeller som kan være interessante for oss. Kontaktinformasjon innhentes. Colombia er store i Amerika og bør kunne innfri på gode størrelser til Norge også. Jippi!

På vei til andre spennede stands blir vi opphentet av sjefsdesigner for Rönisch. De er flere jenter i en veldig søt bukett og virker oppriktig interessert i hva mål og design utgjør for Sportypluss´ kunde. Vi gleder oss til å bistå til senere kolleksjoner!

Det bedre møtet vi opplever i dag,er med daglig leder av Kari Traa. Han sier at de tenker å slå til med str 2XL fra høsten 2018.....Men når vi realitetsorienterer om våre virkelige behov, er det mer enn lydhør, og sier at de er opptatt av å være for hvermansen. Sportypluss ytrer ønsker av størrelser i både ullkolleksjon og i enkelte treningstopper når nye kolleksjoner skal skissereres. Det blir jaggu spennende med oppfølging av samtale i slutten av februar.

Fra kl17-18 var Sportypluss med på Happy Hour hos Helly Hansen og akkurat det trengs det ingen referater fra ;-)

Sporty Hilsen

Hanne og Torunn


Skriv en kommentar