Helly Hansen har fulgt Sportypluss siden oppstart for 10 år siden. Ja! Tro det eller ei, vi har jubileum i år 🇳🇴 HURRA!

Mange av dere kjenner kanskje den kjente merkevaren, men gjør du ikke det, se litt nærmere her.

I sine dame modeller har Helly Hansen alltid lagt vekt på feminine passformer og designet et godt utvalg blant korte og lengre regnjakker, også i store størrelser. De har vært flinke til å utfordre fargeskalaen etter sesongenes trender, og i tillegg kunne tilby mer «safe» farger.

Du vil kanskje tenke at regnjakke, det skal ikke jeg ha, det blir for klamt! Men slik er det ikke! Helly Hansen puster for deg😙

Helly Tech® heter det vanntette og pustende ytre laget på jakkene, det som er mellom deg og været. Denne spesielle membranen holder vannmolekyler ute, samtidig som det tillater din svettedamp å passere = du holder deg tørr utenfra og behagelig på innsiden. Fantastisk!?

HELLY TECH® spesielt designet for de tøffeste forhold. Ikke alltid behov for det sier du? Jo da, vi tar med det beste av alt ☺️. Jakkene skal beskytte deg mot kraftig vind og temperaturer som normalt villet boret seg inn i margen på deg. Vi aktive damer fortjener kun det beste, og velger derfor Helly Hansen. Se vårt gode utvalg, i str XL-5XL, fra HH hos Sportypluss.no her.

Hilsen

Hanne og Torunn

Kommentarer

  • Torunn Fjørtoft skrev:

    Digger den!

    June 14, 2021


Legg igjen en kommentar

×