Personvern

Når du kjøper noe eller kommuniserer med oss i Sportypluss AS er vi nødt for å lagre noe informasjon om deg. Dette gjelder personopplysninger som navn, adresser og mobilnummer. Vi lagrer ikke mer informasjon enn vi trenger. Personopplysningene trenger vi først og fremst for å kunne sende deg produkter du bestiller hos oss, og for å kunne hjelpe deg dersom du vil angre/ bytte eller vil reklamere på et produkt.

Du vil alltid ha innsynsrett på dine personopplysninger hos oss.

Sportypluss AS selger ikke personopplysninger til tredjepart. Vi bytter eller videreformidler heller ikke denne informasjonen med tredjepart. Våre samarbeidspartnere (se liste) under kan kun få innsyn i denne informasjonen dersom de skal gjennomføre tjenester/ oppdrag for oss. I slike tilfeller følges strenge avtaler for å beskytte informasjonssikkerheten.

Personopplysningene dine blir lagret sikkert hos hos oss i Sportypluss AS.

Sportypluss AS er et norsk selskap som p.t kun selger i Norge, og vi forholder oss til norsk lov og EU reguleringer.

Oppbevaring av data

Når du legger inn en bestilling gjennom Shopify, vil vi oppbevare din bestillingsinformasjon i våre registre med mindre og inntil du ber oss om å slette denne informasjonen.

Våre samarbeidspartnere

Vi har flere samarbeidspartnere for å kunne ta imot din bestilling og sende deg varer. Det er kun disse vi deler nødvendig informasjon med. Disse er p.t:

Shopify: vår nettbutikkløsning hvor dine personopplysninger blir lagret.

Klarna: Klarna sørger for at du kan dele opp/ utsette betalingen.

Stripe: vår betalingsløsning i nettbutikken for bankkort/ kredittkort

Bring og Postnord: de står for all frakt fra Sportypluss

For mer om samarbeidspartneres håndtering av personvern, se deres nettsider.

Vi benytter oss av Cookies, som betyr informasjonskapsel. Dette er en liten tekstfil som lagres i nettleserens minne. Disse brukes for eksempel til å ivareta brukervalg du gjør på siden, lagre handlekurven din og å analysere hvordan du bruker sidene våre slik at vi kan forbedre oss.

Andre tjenesteleverandørene vi bruker er:

Google Analytics - analyseverktøy vi trenger for å utvikle oss og bli enda bedre.

Mailchimp - nyhetsbrev for de som har signert for dette.

 

Kontakt oss

For mer informasjon om vår personvernpraksis eller du har spørsmål, er du velkommen til å ta kontakt på e-post: kundeservice@sportypluss.no

 

×